Més i més serveis per a tu.

En aquesta llista apareixen alguns dels serveis que oferim, són només alguns, fem molts més; pregunta’ns i t’aconsellarem sobre les millors opcions segons les teves necessitats.

Impressions en blanc i negre

Pots obrir en els nostres ordinadors els arxius que portis en el teu USB o connectar-te a Internet i baixar els documents des del teu mail o des del campus virtual. Un cop descarregats imprimir-los és rapidíssim. Per a un millor resultat, els documents de Word és convenient guardar-los com a PDF.

PREUS

Impressions làser color

Podem imprimir-te en A4 o en A3 en qualitat làser qualsevol cosa que necessitis. Les nostres impressores làser són de les millors que existeixen en l’actualitat. Podem imprimir sobre diferents suports: paper reciclat, paper de color, cartolines, paper fotogràfic, paper vegetal, acetat, adhesiu, polièster.

PREUS

Impressions de plànols

Podem imprimir-te al moment els teus plànols en formats estàndards (A2, A1, A0) o en qualsevol altra mesura. El màxim d’ample és d’un metre. Podem fer-ho en blanc i negre o color, sobre paper de 90 grams, de 130 grams (especial per a entregues finals i PFC), en paper fotogràfic, vegetal o tela. Tenim 10 plotters per donar-te el millor servei. També ens pots enviar els teus plànols i nosaltres te’ls imprimim seguint les teves instruccions. D’aquesta manera estalvies temps: només has de venir a recollir-los. Ens els pots enviar en PDF o JPG.

Encuadernaciones

Enquadernacions

Enquadernem tota classe de coses, des d’apunts, tesis, treballs de final de carrera; fins a portfolis, àlbums de fotos, etc. Oferim tota mena d’enquadernacions com: espiral, canotet de plàstic, channel, tapa dura, cinta tèrmica, revista… Contacta amb nosaltres per poder aconsellar-te quin tipus d’enquadernació s’adapta millor a les teves necessitats. Més informació.

Tesis

Tesis

Ja has acabat la teva tesi? L’has d’imprimir? Deixa-ho a les nostres mans, tenim una àmplia experiència en el tema. A l’estar situats a Zona Universitària hem imprès i enquadernat milers de tesis. Podem imprimir i enquadernar la teva en 24 hores complint tots els requisits i amb un resultat espectacular. Més informació.

Porfolis

Si has d’imprimir el teu portfoli et podem ajudar. Les possibilitats són infinites. Només ens has de dir la idea que tens i la fem realitat. Podem imprimir el teu portfoli sobre diferents tipus de paper, diferents gruixos i diferents mides. Així el teu portfoli tindrà una presentació òptima i original. Més informació.

Revistes

Realitzem enquadernacions format revista ideals per publicacions temporals que busquen una producció ràpida i econòmica, a més d’una bona qualitat d’acabat. Consisteix en una enquadernació plegada per la meitat més dues grapes centrals. Ens hauries de portar el document exportat en pàgines individuals, sense marques de tall i ha de ser múltiple de 4.

Treballs de Final de Grau

Tenim una gran experiència imprimint Treballs de Final de Grau de diferents universitats. Imprimim, enquadernem i disposem d’allò que necessitis (carpetes,

fundes, etc.) per tal que entreguis just allò que desitges.

Treballs de Recerca (TR)

A l’Alfambra hem imprès i enquadernat uns quants milers d’exemplars de treballs de recerca. Si ets estudiant de Batxillerat i necessites lliurar el teu i vas amb el temps just, pots enviar-lo per mail i ho tindrem preparat per quan vinguis a recollir-lo. Si disposes de temps pots venir a la copisteria amb l’arxiu i consultar-nos. Sempre és millor portar-ho en PDF. Si el portes en Word recomanem que ho repassis en un dels nostres ordinadors abans d’imprimir.

Pòsters

Imprimim els pòsters científics en pocs minuts. Porta’ns-els en PDF o Power Point i els imprimim a la mida que et demanin. La qualitat de la impressió és immillorable. A més, disposem de tubs de cartó per tal que te’ls emportis protegits. També et podem imprimir pòsters de fotos per a casa teva o per regalar. Si has de viatjar o portar plegat el teu pòster, tenim la possibilitat d’imprimir-te’l sobre tela.

Plafones

Plafons

Emplafonem en cartó ploma de diferents gruixos: 5 i 10 mm. Si tens alguna presentació a classe t’ho podem solucionar. Si vols et podem emplafonar una fotografia per regalar o per a la teva habitació.

Suports rigids Ecològics

Des d’Alfambra ens preocupem pel medi ambient, per aquest motiu, oferim una millor alternativa al cartó ploma tradicional: el nostre Niu d’Abella, que està fet amb cartó reciclat i ofereix les mateixes característiques que els suports tradicionals.

Plegadora de plànols

Oferim el servei de plegat de plànols, ja siguin mides estàndards (A3, A2, A1, A0) o qualsevol altra mesura. Podem imprimir i plegar en A4 o la mesura que necessitis. Ja sigui per entregar o enquadernar-los.

Escàner

Tenim servei d’escàner. Podem digitalitzar originals de qualsevol mida, des de dimensió de foto carnet fins a A0. El document, te’l podem gravar al teu pen o bé enviar-te’l per mail, i pot ser en format PDF o JPG. Com prefereixis. Podem escanejar-te treballs, apunts, fotografies, plànols.

Duplicado de planos

Duplicat de plànos

Si tens un plànol imprès i necessites una còpia, te la podem fer. En color o blanc i negre. No importa si l’original és en paper o en paper vegetal. L’original pot ser com a màxim A0. També podem ampliar, reduir o canviar l’escala dels plànols.

Targetes de visita

Imprimim targetes de visita de mida 8,5×5,5 cm. Porta’ns el teu disseny, ja sigui per una o per les dues cares i et farem les còpies que necessitis en 24 h. Ens adaptem a petites i grans quantitats. Podràs escollir entre diferents acabats, colors i gruixos de paper.

Impressions sobre papers especials

Si has d’imprimir postals, invitacions, targetes, fotografies, dibuixos, etc. Podràs escollir entre múltiples opcions. Disposem d’un gran mostrari de papers, amb acabats rugosos, satinats, brillants, etc. També oferim diferents gruixos i colors. Vine i trobaràs el paper que desitges!

Recordatoris

Imprimim tot tipus de recordatoris per a comunions, batejos, invitacions per casaments, misals, etc. Disposem de tota mena de papers especials per adaptar-nos a les vostres necessitats.

Màquina de fotos multifunció

Disposem d’una màquina d’autoservei per a imprimir imatges al moment en paper fotogràfic. A més a més d’impressions estàndard 10×15, 15×15, 13×18 i 15×20, podràs imprimir calendaris, composicions per a àlbums, fotografies de carnet i felicitacions. Per a utilitzar-la, només caldrà que portis un pen amb les imatges seleccionades, que connectis el teu mòbil, la targeta de la teva càmera o descarregar-te l’aplicació Kiosk Print per fer-ho directament des del teu mòbil.

Ampliaciones fotográficas

Ampliacions fotogràfiques

Ampliem les teves fotografies a la dimensió que vulguis sempre que l’original tingui una bona resolució. Podem imprimir en qualitat làser fins a A3 o bé amb el plotter fins a la mesura que desitgis. Un cop impresa la podem emplafonar en un cartó ploma. El resultat és impecable.

Fotos de carnet

Fem fotos de carnet. Si disposes de la foto digital te la imprimim al moment i si no, et fem nosaltres la foto. Les fotos són vàlides per a l’expedició del DNI i del Passaport.

Flyers

Disposem de paper especial per a la impressió de flyers de qualitat. Te’ls tallem a la mesura que desitgis (DINA5, DINA6, etc.) per tal d’aconseguir el millor acabat per a la publicitat de la teva empresa o esdeveniment. Realitzem tant petites com grans quantitats.

Roll ups

Posem a la teva disposició una forma original de promocionar el teu negoci i destacar als esdeveniments empresarials. El Roll Up és l’opció perfecta si has de viatjar, ja que permet un transport fàcil, còmode i un muntatge instantani. Porta’ns el teu disseny i l’imprimim en un suport de polipropilè per oferir-te la millor qualitat d’imatge.

Plastificaciones

Plastificacions

A l’Alfambra plastifiquem des d’un carnet a un A1. La plastificació és la millor solució per a conservar el paper. Plastificant evitaràs el deteriorament produït per l’ús i li conferiràs protecció total contra la brutícia i els líquids. A més a més li donaràs rigidesa.

Calendaris

A l’Alfambra imprimim tot tipus de calendaris. De paret, de sobretaula, etc. Disposem de plantilles personalitzables i suports per calendaris de sobretaula de 15x15cm i de 21x10cm. Si prefereixes de paret, li podem posar un ganxo per tal que puguis penjar-lo. Tot en pocs minuts. Un calendari amb les teves fotos és un regal que recordaràs tots els dies de l’any. Ara també t’ho pots fer tu mateix amb la màquina multifunció que tenim a la botiga, on pots escollir calendaris de sobretaula i de butxaca.

Imans i xapes

Pots personalitzar imants per a la nevera o xapes. Per fer xapes, hauríeu de portar el vostre disseny de 3,8 cm o 5,5 cm de diàmetre. Pel que fa als imants per a la nevera, el vostre disseny hauria de ser de 5,5 cm de diàmetre. Porta’ns l’arxiu en JPG i en 24 h ho podràs passar a recollir.

Estampació de samarretes

Realitzem impressió directa, de dimensions màxim A4, en tèxtils. Podem personalitzar samarretes o tote bags. Si pel contrari ens portes la teva pròpia tela, aquesta ha de tenir un mínim de 70% de cotó. No utilitzem tinta blanca, per tant, els teixits que porteu han de ser blancs o de colors clars.

Papelería de emergencia

Papereria d’emergencia

Les coses més habituals que necessiteu els estudiants les podeu trobar a l’Alfambra. Al llarg dels anys hem anat incorporant el que ens demanàveu: caixes de projectes, tubs de cartó, bolígrafs, llibretes, típpex…