Més i més serveis per a tu.

En aquesta llista apareixen alguns dels serveis que oferim, són només alguns, fem molts més; pregunta’ns i t’aconsellarem sobre les millors opcions segons les teves necessitats.

Impressions en blanc i negre

Pots obrir en els nostres ordinadors els arxius que portis en el teu USB o connectar-te a Internet i baixar els documents des del teu mail o des del campus virtual. Un cop descarregats imprimir-los és rapidíssim. Per a un millor resultat, els documents de Word és convenient guardar-los com a PDF.

PREUS

Impressions làser color

Podem imprimir-te en A4 o en A3 en qualitat làser qualsevol cosa que necessitis. Les nostres impressores làser són de les millors que existeixen en l’actualitat. Podem imprimir sobre diferents suports: paper reciclat, paper de color, cartolines, paper fotogràfic, paper vegetal, acetat, adhesiu, polièster.

PREUS

Impressions de plànols

Podem imprimir-te al moment els teus plànols en mides estàndards (A2, A1, A0) o en qualsevol altra mesura. Podem fer-ho en blanc i negre o color, sobre paper de 90 grams, de 130 grams (especial per a entregues finals i PFC), en paper fotogràfic o en paper vegetal tela. Tenim 10 plotters per a donar-te el millor servei. També ens pots enviar els teus plànols i nosaltres te’ls imprimim seguint les teves instruccions. D’aquesta manera estalvies temps: només has de venir a recollir-los. Ens els pots enviar en PDF, DWF o JPG.

Encuadernaciones

Enquadernacions

Enquadernem tot tipus de coses: apunts, tesines, treballs finals de carrera, portfolis, àlbums de fotos, … Tenim tot tipus d’enquadernacions: espirals, canonet de plàstic, channel, tesines, cover plan, fast back. Et podem aconsellar quin tipus d’enquadernació s’adapta millor a les teves necessitats. Més informació.

Tesis

Tesis

Ja has acabat la teva tesi?, l’has d’imprimir? Deixa-ho a les nostres mans, tenim una àmplia experiència en el tema. Al estar situats a Zona Universitària hem imprès i enquadernat milers de tesis. Podem imprimir i enquadernar la teva tesis en 24 hores complint tots els requisits i amb un resultat espectacular. Més informació.

Portfolis

Si has d’imprimir el teu portfoli et podem ajudar. Les possibilitats són infinites. Només ens has de dir la idea que tens i la fem realitat. Podem imprimir el teu portfoli sobre diferents tipus de paper, diferents gruixos i diferents mides. Així el teu portfoli tindrà una presentació òptima i original. Més informació.

Treballs Final de Grau

Tenim gran experiència realitzant Treballs Final de Grau de diferents universitats. Coneixem i et facilitem el format oficial que et demana la teva facultat per entregar el teu treball. Imprimim, enquadernem i disposem d’allò que necessitis (carpetes, fundes, etc.) per tal de que entreguis just allò que desitges.

Treballs de recerca

Treballs de recerca

A l’Alfambra hem imprès i enquadernat uns quants milers d’exemplars de treballs de recerca. Si ets estudiant de Batxillerat i necessites lliurar el teu i vas amb el temps just, pots enviar-lo per mail i ho tindrem preparat per quan vinguis a recollir-lo. Si disposes de temps pots venir a la copisteria amb l’arxiu i consultar-nos. Sempre és millor portar-ho en PDF. Si el portes en Word recomanem que ho repassis en un dels nostres ordinadors abans d’imprimir.

Targetes de visita

Imprimim targetes de visita de mida 8,4×5,4 cm. Porta’ns el teu disseny, ja sigui per una o per les dues cares i et farem les còpies que necessitis de forma ràpida i còmoda. Ens adaptem a petites i grans quantitats. Podràs escollir entre diferents acabats, colors i gruixos.

Pósters

Pòsters

Imprimim els pòsters científics en pocs minuts. Porta’ns-els en PDF o Power Point i els imprimim a la mida que et demanin. La qualitat de la impressió és immillorable. A més, disposem de tubs de cartró per tal que te’ls emportis protegits. També et podem imprimir pòsters de fotos per a casa teva o per regalar. Si has de viatjar o portar plegat el teu pòster, tenim la possibilitat d’imprimir-te’l sobre tela.

Plafones

Plafons

Emplafonem en cartró ploma de diferents gruixos: 5 i 10 mm. Si tens alguna presentació a classe t’ho podem solucionar. Si vols també et podem emplafonar una fotografia per regalar o per a la teva habitació. També la podem laminar per tal que duri per sempre.

Suports rígids Ecològics

A Alfambra ens preocupem pel medi ambient i per aquest motiu tenim la millor solución al Cartró Ploma tradicional: el nostre Niu d’Abella està fet amb cartrons reciclats i ofereix les mateixes característiques que els suports tradicionals.

Plegadora de plànols

Oferim el servei de doblegar plànols, en mides estàndards (A3, A2 , A1, A0 ) o en qualsevol altra mesura. Podem imprimir i doblegar en A4 o la mesura que necessitis una gran quantitat en molt poc temps, ja sigui per entregar-los o enquadernar-los en un dossier.

Escáner

Escàner

Tenim servei d’escàner. Podem escanejar totes les mides, des de dimensió de foto carnet fins a A0. Un cop escanejat el document, te’l podem gravar en el teu pen o bé enviar-te’l per mail. Escanegem en format PDF o JPG. Com prefereixis. Podem escanejar-te treballs, apunts, fotografies, plànols,…

Duplicado de planos

Duplicat de plànols

Si tens un plànol imprès i necessites una còpia, te la podem fer. En color o blanc i negre. No importa si l’original és en paper o en paper vegetal. Podem imprimir de paper a paper fins a la dimensió A0. També podem ampliar o reduir els plànols fins a la mida que necessitis.

Màquina de fotos multifunció

Tenim una màquina d’autoservei per a imprimir imatges al moment en paper fotogràfic. A més a més d’impressions estàndard 10×15, 15×15 i 13×18, podràs imprimir calendaris, composicions per a àlbums, fotografies de carnet i felicitacions. Per a utilitzar-la, només caldrà que portis un pen amb les imatges seleccionades, que connectis el teu mòbil, la targeta de la teva càmera o descarregar-te l’aplicació Kiosk Print per fer-lo directament des del teu mòbil.

Ampliaciones fotográficas

Ampliacions fotogràfiques

Ampliem les teves fotografies a la dimensió que vulguis sempre i quan el teu original tingui suficient qualitat. Podem realitzar-ho en qualitat làser fins a A3 o bé amb el plotter fins a la mesura que desitgis. Un cop impresa la podem enganxar en un cartró ploma i laminar-la per a protegir els colors de la llum i de la brutícia. El resultat és impecable.

Impressions sobre papers especials

Si has d’imprimir postals, invitacions, targetes, fotografies, dibuixos, etc. podràs escollit entre múltiples opcions. Disposem d’un gran mostrari de papers, amb acabats rugosos, satinats, brillants, etc. També oferim diferents gruixos i colors. Vine i trobaràs el paper que desitges!

Flyers

Disposem de paper especial per impressió de flyers de qualitat. Te’ls tallem a la mida que desitgis (DINA5, DINA6, etc.) per aconseguir el millor acabat per la publicitat de la teva empresa o event. Realitzem tant petites com grans quantitats.

Chapas, imanes

Xapes, imans

Pots personalitzar imans per a la nevera o xapes. Si ens portes un arxiu en format JPG, en una estona ho tindràs fet.

Estampació de samarretes

Realitzem impressió directa, de dimensions màxim A4, en tèxtils. Disposem de diversos productes per a poder personalitzar i plasmar els teus dissenys a samarretes, bosses, polos, etc. Si pel contrari ens portes la teva pròpia tela, aquesta ha de tenir un mínim de 70% de cotó.

Plastificaciones

Plastificacions

A l’Alfambra plastifiquem des d’un carnet a un A1. La plastificació és la millor solució per a conservar el paper. Plastificant evitaràs el deteriorament produït per l’ús i li conferiràs protecció total contra la brutícia i els líquids. A més a més li donaràs rigidesa.

Calendaris

A l’Alfambra imprimim tot tipus de calendaris. De paret, de sobretaula, etc. Disposem de plantilles personalitzables i suports per calendaris de sobretaula de 15x15cm i de 21x10cm. Si prefereixes de paret, li podem posar un ganxo per tal que puguis penjar-lo. Tot en pocs minuts. Un calendari amb les teves fotos és un regal que recordaràs tots els dies de l’any. Ara també t’ho pots fer tu mateix amb la màquina multifunció que tenim a la botiga, on pots escollir calendaris de sobretaula i de butxaca.

Roll up

Posem a la teva disposición una forma original de promocionar el teu negoci i destacar als events empresarials. El Roll Up és la opció perfecte si has de viatjar ja que permet un transport fàcil i còmode i un muntatge instantani. Porta’ns el teu disseny i l’imprimim en un suport de polipropilè per oferir-te la millor qualitat d’imatge.

Papelería de emergencia

Papereria d’emergència

Les coses més habituals que necessiteu els estudiants les podeu trobar a l’Alfambra. Al llarg dels anys hem anat incorporant el que ens demanàveu: caixes de projectes, tubs de cartró, bolígrafs, llibretes, típpex…