En aquesta llista apareixen els tipus de portfolis que oferim, pregunta’ns i t’aconsellarem sobre les millors opcions segons les teves necessitats.

Encuadernación con espiral

Enquadernació amb espiral

L’enquadernació clàssica pels teus treballs i apunts, i la més còmode si el que vols és girar els fulls 360º. És el sistema més ràpid i econòmic. Podem enquadernar tots els tipus de paper i fer diferents acabats (tapes transparents, translúcides, cartrons i plàstics de diferents colors, etc.). Disposem d’espirals de color negre i blanc de tota mida fins a DIN A3 vertical. A més a més, t’ho fem al moment!

Encuadernación Fastback

Enquadernació Fastback

Vols enquadernar el teu treball d’una forma elegant, ràpida i original? Es tracta d’una enquadernació encolada amb una cinta lateral. Ideal per portfolis i treballs finals, aquesta opció admet la mida i l’acabat que necessitis, amb qualsevol tipus de paper. Tenim cintes de diferents colors (negre, blanc, vermell, verd, blau marí i blau elèctric), pots triar la que millor s’adapti al teu treball, combinant-lo amb el disseny de la teva portada.

Encuadernación tapa continua

Enquadernació amb tapa contínua

Vols imprimir la teva portada i/o contraportada de forma contínua? T’agradaria incorporar un llom al teu treball? Ho pots fer si tries un paper de 100g per la teva impressió i fins a una mida màxima de DIN A4. Per la portada podràs escollir entre múltiples cartolines i papers especials, que anirà encolada juntament amb el treball. Prova-ho per al teu portfoli o si vols dissenyar al màxim el teu treball!

Encuadernación tapa blanda

Enquadernació tapa tova

Si busques una enquadernació de tipus llibre amb tapa tova, però més resistent i professional, el que necessites és una enquadernació contínua amb un acabat laminat resistent. Amb la mida que necessitis (DIN A4, B5, DIN A5, etc.), et garantim el millor acabat pel teu treball, el podem imprimir i enquadernar en 24 hores complint tots els requisits.

Encuadernación con tornillos

Enquadernació amb cargols

Disposem de diferents formats de tapes (DIN A4 i DIN A3) i del color que millor s’adapti al teu treball (gris, grana, blau fosc, negre o taronja). Amb la possibilitat de plastificar tant la coberta com el llom, en unes hores tindràs enquadernat el teu projecte. Tindràs l’avantatge de poder-ho obrir tu mateix/a per afegir o canviar fulls sempre que ho necessitis.

Portfolio

Altres

T’has imaginat com vols el teu portfoli? Comenta’ns la teva idea i t’oferirem infinites possibilitats per aconseguir l’acabat que desitges, només has de consultar-nos i t’ho farem realitat.