En aquesta llista apareixen els tipus de tesis que oferim, pregunta’ns i t’aconsellarem sobre les millors opcions segons les teves necessitats

Enquadernació tesi laminada

Has d’imprimir la teva tesi? Si busques una enquadernació de tipus llibre amb tapa tova, però més resistent i profesional, el que necessites és una enquadernació amb un acabat laminat resistent. La mesura màxima a la qual realitzem aquest tipus d’enquadernació és A4 vertical o horitzontal, el disseny de la portada, contraportada i llom pot ser personalitzat, nosaltres us ho acabarem d’ajustar. L’arxiu que vulgueu imprimir, l’haureu de portar en format PDF i exportat en pàgines individuals, no en plecs. Podem tenir impresa i enquadernada la teva tesi en 24 hores complint tots els teus requisits.

Enquadernació tesi tapa dura

Si prefereixes la teva tesi amb tapa dura, la pots tenir en només 24 hores amb un resultat espectacular. La mesura màxima a la qual realitzem aquest tipus d’enquadernació és A4 vertical o horitzontal, el disseny de la portada, contraportada i llom pot ser personalitzat, nosaltres us ho acabarem d’ajustar. L’arxiu que vulgueu imprimir, l’haureu de portar en format PDF i exportat en pàgines individuals, no en plecs.