En aquesta llista apareixen els tipus d’enquadernacions que oferim, pregunta’ns i t’aconsellarem sobre les millors opcions segons les teves necessitats.

Encuadernación con espiral

Enquadernació amb espiral

L’enquadernació clàssica pels teus treballs i apunts, i la més còmode si el que vols és girar els fulls 360º. És el sistema més ràpid i econòmic. Podem enquadernar tots els tipus de paper i fer diferents acabats (tapes transparents, translúcides, cartrons i plàstics de diferents colors, etc.). Disposem d’espirals de color negre i blanc de tota mida fins a DIN A3 vertical. A més a més, t’ho fem al moment!

Encuadernación tapa dura

Enquadernació tapa dura

Si prefereixes el teu treball amb tapa dura per tenir un acabat més professional, també el pots tenir en només 24h amb un resultat espectacular. Amb el teu disseny de la portada, el llom i la mida que et convingui (amb un màxim d’un DIN A4, tant vertical com horitzontal), pots escollir entre un acabat mate o brillant. També pots utilitzar aquesta enquadernació per fer qualsevol tipus de llibre!

Encuadernación tapa blanda

Enquadernació tapa tova

Si busques una enquadernació de tipus llibre amb tapa tova, però més resistent i professional, el que necessites és una enquadernació amb un acabat laminat resistent. Amb la mida que necessitis (DIN A4, B5, DIN A5, etc.), et garantim el millor acabat pel teu treball, el podem imprimir i enquadernar en 24 hores complint tots els requisits.

Encuadernación tapa continua

Enquadernació amb tapa contínua

Vols imprimir la teva portada i/o contraportada de forma contínua? T’agradaria incorporar un llom al teu treball? Ho pots fer si tries un paper de 100g per la teva impressió i fins a una mida màxima de DIN A4. Per la portada podràs escollir entre múltiples cartolines i papers especials, que anirà encolada juntament amb el treball. Prova-ho per al teu portfoli!

Encuadernación Fastback

Enquadernació Fastback

Vols enquadernar el teu treball d’una forma elegant, ràpida i original? Es tracta d’una enquadernació encolada amb una cinta lateral. Ideal per portfolis i treballs finals, aquesta opció admet la mida i l’acabat que necessitis, amb qualsevol tipus de paper. Tenim cintes de diferents colors (negre, blanc, vermell, verd, blau marí i blau elèctric), pots triar la que millor s’adapti al teu treball, combinant-lo amb el disseny de la teva portada.

Encuadernación channel

Enquadernació Channel

Una enquadernació de tapes dures que pots escollir en diferents colors: negre, blau i grana, i on tens la possibilitat de plastificar la portada per tenir un acabat brillant. El llom és un perfil metàl·lic que queda ocult que treballa a pressió, creant una unitat resistent sense cap tipus de residu. Apte per treballs en format DIN A4 verticals, és una forma ràpida d’aconseguir una enquadernació molt elegant i diferent, ja que es pot realitzar al moment.

Encuadernación con tornillos

Enquadernació amb cargols

Disposem de diferents formats de tapes (DIN A4 i DIN A3) i del color que necessitis (blanc, gris, grana, blau fosc o negre). Amb la possibilitat de plastificar tant la coberta com el llom, en unes hores tindràs enquadernat el teu projecte. Enquadernació oficial per entregues de projectes a diferents institucions (Ajuntaments municipals, BIMSA, etc.). Tindràs l’avantatge de poder-ho obrir tu mateix/a per afegir o canviar fulls sempre que ho necessitis.

Encuadernación con canutillo

Enquadernació amb canonet de plàstic

És la forma perfecta si el que busques és enquadernar plànols plegats amb altres fulls de la mida i tipus que necessitis. T’ho enquadernem al moment i t’ho podem obrir a Alfambra amb la màquina adequada sempre que vulguis per modificar i/o afegir documents. També podràs escollir les tapes entre una gran varietat (plàstics, cartrons, papers especials, etc.).